Consultancy

Organisaties zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Soms omdat dingen niet goed gaan, soms omdat er een gevoel heerst dat het nog beter kan. Behavioral Insight zoekt naar mogelijkheden om de wetenschappelijke inzichten die gedragswetenschap biedt toe te passen bij profit, non-profit en overheidsinstellingen. In onze database zitten meer dan 80 nudges en 150 verschillende interventies die we op maat kunnen inzetten voor jouw organisatie.

Gedragswetenschap stelt organisaties in staat het gedrag van consumenten, burgers en werknemers positief te beïnvloeden, betere (financiële) voorspellingen te doen en het welzijn voor allen te vergroten. Wij zijn niet van het produceren van dikke rapporten, maar van heldere aanbevelingen. Geen luchtfietserij, maar daadwerkelijk testen in de praktijk om vervolgens snel op te schalen. En vooral geen verrassingen achteraf. Van te voren exact weten wat we voor jouw organisatie gaan doen. Wel zo prettig.

Hieronder enkele consultancy trajecten waar wij al reeds ervaring mee hebben:

  • Sales improvement
  • Marketing strategie optimalisatie
  • Werknemerstevredenheid verbetering
  • Gedragsverandering
  • Productontwikkeling

Onze consultants hebben een academische achtergrond in psychologie, consumentengedrag en marketing. Maar ze hebben vooral praktijkgerichte ervaring als consultant bij grote en middelgrote bedrijven als Experian, PostNL en PwC. Kijk bij ons team om meer te weten te komen over onze consultants.

Graag komen we vrijblijvend langs om te praten over zaken waar jouw organisatie tegen aan loopt. Om te kijken of de oplossing voor je probleem met de inzichten uit gedragswetenschap kunnen worden opgelost. En zo niet, dan zeggen we dat ook meteen. Neem contact op voor een afspraak met onze consultant Sander Palm via 0657576529 of sander@behavioralinsight.nl

Dit zeggen anderen over onze consultancy trajecten.

‘Het idee van Behavioral Insight om de verspreiding van het COVID-19 virus te visualiseren spreekt ons erg aan en kan ook goed worden gecombineerd met de huidige website. Verder is er goed nagedacht over hoe de effectiviteit van de interventie zelf kan worden getest en verbeterd kan worden.

Jury Covid Behavioral Challenge over ons Check ‘n Test voorstel waarmee wij één van de winnaars zijn geworden.

De Check ‘n Test is een online checklist waarop mensen hun symptomen invullen en die vervolgens relevante resultaten toont uit de directe omgeving van de persoon, zoals het aantal mensen met dezelfde symptomen dat positief getest is. Binnen de eerste 6 weken na introductie van de checklist is deze al meer dan 100.000 keer gebruikt met ruim 24.000 directe testafspraken tot gevolg.