Consultancy

Organisaties zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Soms omdat dingen niet goed gaan, soms omdat er een gevoel heerst dat het nog beter zou kunnen. Behavioral Insight zoekt naar mogelijkheden om de wetenschappelijke inzichten die behavioral economics biedt toe te passen bij profit, non-profit en overheidsinstellingen. In onze database zitten meer dan 80 nudges en 150 verschillende interventies die we op maat kunnen maken voor jouw organisatie.

Behavioral economics stelt organisaties in staat het gedrag van consumenten te beïnvloeden, betere financiële voorspellingen te doen en het welzijn voor consument en werknemer te vergroten. Wij zijn niet van het produceren van dikke rapporten, maar van heldere aanbevelingen. Geen luchtfietserij, maar daadwerkelijk testen in de praktijk om vervolgens snel op te schalen. En vooral geen verrassingen achteraf. Van te voren exact weten wat we voor jouw organisatie gaan doen. Wel zo prettig.

Hieronder enkele consultancy trajecten waar wij al reeds ervaring mee hebben:

  • Sales improvement
  • Marketing strategie optimalisatie
  • Werknemerstevredenheid verbetering
  • Gedragsverandering
  • Productontwikkeling

Onze consultants hebben een academische achtergrond in psychologie, consumentengedrag en marketing. Maar ze hebben vooral praktijkgerichte ervaring als consultant bij grote en middelgrote bedrijven als Experian, PostNL en PwC. Kijk bij ons team om meer te weten te komen over onze consultants.

Graag komen we vrijblijvend langs om te praten over zaken waar jouw organisatie tegen aan loopt. Om te kijken of de oplossing voor je probleem met de inzichten uit behavioral economics kunnen worden opgelost. En zo niet, dan zeggen we dat ook meteen. Neem contact op voor een afspraak met onze consultant Sander Palm via 0657576529 of sander@behavioralinsight.nl