Onze missie

De missie van Behavioral Insight is om bedrijven, particulieren en overheden te helpen bij het toepassen van de inzichten vanuit de gedragswetenschap. Dit doen wij sinds de oprichting in 2019 voor opdrachtgevers als gemeente Dordrecht, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Rijkswaterstaat, PostNL, Experian en PwC door middel van:
>> advies
>> trainingen

Niels Vink

Niels Vink (1975) schrijft over gedragsverandering om gezonde en duurzame levensstijlen te bevorderen. Hij gebruikt deze principes ook actief in zijn dagelijkse werk, waar hij zich inzet voor het creëren van een omgeving die positieve gedragsverandering stimuleert.

Niels is oprichter en partner bij Behavioural Insight en heeft een aanstelling aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is psycholoog (Rijksuniversiteit Leiden), industrieel ontwerper (Technische Universiteit Delft) en is gepromoveerd op gedragsbeïnvloeding. Hij heeft ruime ervaring met het opzetten en evalueren van gedragsinterventies voor ministeries en gemeentes en is auteur van ‘Golden Behaviors – 46 nudges voor een gezonde levenstijl’.

E-mail: niels@behavioralinsight.nl

linkedin-button-op-cv

Sander Palm

Sander Palm (1980) is tijdens zijn Master Marketing aan de VU Amsterdam in aanraking gekomen met behavioral economics. Het enthousiasme voor het vakgebied is met het groeiend aantal onderzoeken alleen maar toegenomen. Hij kan zaken goed vertalen van de wetenschap naar de praktijk. Zijn kennis op gebied van de gedragswetenschappen heeft hij de afgelopen jaren ook in het bedrijfsleven toegepast als business development manager bij Experian en business consultant bij PostNL.

E-mail: sander@behavioralinsight.nl

linkedin-button-op-cv